Avata säilön

Kaspersky Password Manager estää automaattisesti pääsyn säilöön määritetyn käyttämättömyysajan kuluttua tai kun näytönsäästäjä käynnistyy. Oletuksena säilö lukittuu automaattisesti, kun tietokone on ollut käyttämättömänä 10 minuuttia. Voit käyttää tietojasi vain, kun säilö on auki.

Säilön avaaminen sovelluskuvakevalikosta

Säilön avaaminen sovelluksen pääikkunasta

Säilön avaaminen selainlaajennuksesta

Jos laitteesi tukee Touch ID:tä ja se on otettu käyttöön Kaspersky Password Managerissa, voit avata säilön myös sen avulla.

Määrittele automaattisen lukituksen aika

Katso myös

Sovelluksen pääikkuna

Sovelluskuvakevalikko